Strek aldri dypt når musklene er kalde

Ballett Basics For Voksen Begynnere

canada goose norge nettbutikk ekte Hvis du planlegger å starte voksen ballettklasser, eller ønsker å øve deg selv hjemme, trenger du å canada goose vite noe grunnleggende om hvordan en klasse vanligvis går. Som de fleste fysisk engasjerende arbeid, går ballettklassen gjennom en varm opp, strekker seg faktisk trening, en nedkjøling, canada goose herre og i slutten, litt mer strekk. Barre brukes primært som en støtte for å trene for visse trinn, men det er også vant til å lære riktig kroppsplassering og for strekking. Ved barre Første øvelsen er vanligvis pli-øvelsen, som består av en rekke bøyninger, i de forskjellige basale ballettposisjonene. Flere øvelser gjøres av barre, inkludert tondu øvelser (forlengelse av bena), battements (slag av bena), og en https://www.canada-goose-jakker.com port de bras (transport av armene). canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose outlet norge Etter barre-arbeidet (som er teknisk oppvarmet), vil du kanskje strekke musklene du har brukt og canada goose jakker herre kan ha strammet opp under barre. Vurder hamstring strekker, kalv strekk, og kanskje noen strekker for gluteal muskler. (Mer informasjon om strekk vil være oppe innen kort tid) canada goose outlet norge

canada goose jakke oslo På dette punktet vil canada canada goose outlet goose outlet du sannsynligvis bli fortalt å flytte fra barre mot sentrum av studioet. Senterarbeid består i utgangspunktet av noen øvelser relatert canada goose jakke herre til de som du har gjort på barre (uten at barre holder fast på denne tiden), en adag (langsom og kontrollert bevegelse), canada goose victoria petit allegro (små hopp) og deretter på grand allegro (store hopp). Selvfølgelig vil du ikke gjøre alle disse i canada goose norge de første par canada goose victoria parka klassene, det tar tid å lære og gå gjennom alt dette, og krever at du er fysisk helt egnet til å canada goose salg kunne gå gjennom en helt komplett klasse, men sakte Du kan jobbe deg til det punktet. canada goose jakke oslo

canada goose norge forhandler Etter de store hoppene, mot slutten av klassen, blir det vanligvis gjort en nedkjøling, noen ganger bestående av enkle plisser i midten, noen ganger på gulvet, avhenger det canada goose jakke egentlig av hvem som gir klassen og hvilken metode instruktøren foretrekker. canada goose norge forhandler

canada goose norge Ved slutten bør musklene føle seg varm, din hjertefrekvens canada goose jakke dame bør være høy, og dette er den beste tiden å gå inn i dypere strekker. Hvis du planlegger å bli mer fleksibel, må du bare skyve deg fysisk etter klassen, når musklene er varme og kan ta strekningen. Strek aldri dypt når musklene er kalde, da dette kan føre til muskelbelastning eller en tåre i muskelen Ikke hopp i strekningen din heller, hold deg i en fast stilling til musklene dine føler at de har forlenget, kan hoppende også føre til skader. canada goose norge

canada goose importør norge Sist canada goose jakker dame men ikke minst, sørg for at du har en skikkelig størrelse flaske med vann som er praktisk, og ta glidelåser regelmessig mellom øvelsene. Ta også et lite håndkle, spesielt i varmt vær, canada goose trillium fordi du gjør klassen riktig, vil du sannsynligvis svette. Ikke gi opp ballettpraksis for fort, canada goose dame selv om fordelene tar litt tid å bli synlig, jeg kan garantere at når de kommer opp, vil de definitivt være verdt svette canada goose importør norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

разработено от creativedesign.bg