Alle favoriserer alternative energikilder og vil ha tiltak for

Progressivene elsker Gillum uansett

TALLAHASSEE, Fla. Den progressive ‘kjære kandidaten i den demokratiske primæren for Florida guvernør presset til å bygge et kullfyrt kraftverk. Han kontrollerer en politisk komité som aksepterer hundretusenvis av dollar i untraceable’ dark penger. ‘Han driver en by i en FBI-korrupsjonsprobe.

Liberale grupper elsker Tallahassee Mayor Andrew Gillum uansett, dusjer ham med påtegninger, og i tilfelle av miljøaktivist milliardær Tom Steyer, løftet om minst $ 1 million i hjelp.

canada goose salg Gillum fortalte HuffPost at han er stolt av sin rekord som bykommissør og som borgermester og er sikker på at etterforskningen viser at han ikke har gjort noe galt. ‘Jeg har en nulltoleranse for korrupsjon,’ sa han. ‘Jeg har blitt valgt i 15 år ved å gjøre hva som er riktig, ikke ved å gjøre det som er galt.’ canada goose salg

canada goose dame Uansett i debatter eller gjennom hans stab har han imidlertid tilbudt en klar forklaring på enten kullverkets stemme eller valget om å akseptere penger fra hemmelige givere. canada goose dame

‘Borgmesteren stemte canada goose outlet for å gi Tallahassee sine innbyggere et ord i det prosjektet, og han stemte for å hjelpe til med å drepe anlegget. Han er glad for at den aldri ble bygget, ‘fortalte kampsjef Geoff Burgan HuffPost.

Når det gjelder de hemmelige donasjonene, sa han at Gillum ikke hadde råd til ikke å akseptere dem. ‘Han har ikke ressurser til å tømme bankkontoen sin,’ sa Burgan og påpekte at Gillum, i motsetning til sine motstandere, ikke er velstående.

Alle fem demokratiske kandidatene som kjører til guvernør, har staket ut lignende stillinger på en rekke problemer som er viktige i Florida. Alle går i gang mot nasjonalgruveforeningen og til fordel for strammere våpenbegrensninger. Alle favoriserer alternative energikilder og vil ha tiltak for klimaendringer. All støtte forbedret medisinsk dekning, inkludert en utvidelse av Medicaid i staten.

De fleste selvstendige progressive gruppene har coalesced bak Gillum, til tross for hans står på anlegget og mørke penger. Noen har gjort det uten å forsøke å intervjue eller til og med kontakte de andre kandidatene i feltet.

canada goose jakke ‘Det er som å danse. Vi vil ikke jage folk. Hvis de vil ha vår påtegning, kommer de til oss, sier Diane May, en talskvinne for Our Revolution, en gruppe grunnlagt av 2016 demokratisk presidentkandidat Bernie Sanders. ‘Vi godkjente Andrew Gillum fordi han er en sterk progressiv.’ canada goose jakke

canada goose norge For progressive, spesielt yngre, er Gillums anke at han er et nytt ansikt. Han føler seg mer spennende og mindre etablering enn de typene politikere som vanligvis får festenes velsignelse. Ved 38 er han yngre enn de andre i Canada. Som Canada er han den eneste ikke-hvite demokraten kjører. Hans offentlige snakkestil er mer engasjerende, mer spennende enn kollegaene sine, og han nevner ofte at han er den første i familien sin for å oppgradere fra videregående skole, enn si høyskole, og at han er den eneste ikke millionær eller milliardær i løpet. canada goose norge

canada goose jakke herre ‘Andrew Gillum har en lang historie om å bekjempe selskapets penger i politikk, og han er en mester for å jobbe folk mot store pengerinteresser. Vi er stolte av å støtte ham, sa Stephanie Taylor, en medstifter av Progressive Change Campaign Committee. canada goose jakke herre

canada goose victoria Likevel kan verken vår revolusjon eller PCCC adressere hvorfor de støttet Gillum i et overfylt felt til tross for hans handlinger på problemer som normalt settes som plagsomme i en demokratisk primær. canada goose victoria

canada goose jakker dame Å sette en stopper for mørke pengepenger til politisk aktive nonprofits som aldri må utlevere navnene til deres givere har vært et rallykryp for progressivene siden 2007 i Wisconsin Right to Life Supreme Court-saken ryddet for 501 (c ) 4 grupper å bruke penger på valg. Gillum selv kritiserte canada goose outlet vurderinger slike grupper. Like før en februar-debatt skrev han på Twitter: ‘Det er bare et spørsmål om tid før vi ser mørke penger som strømmer inn i Florida for å tavle stemmen til Florida-velgere.’ canada goose jakker dame

canada goose outlet Likevel er han den eneste demokratiske kandidaten som godtar betydelige mengder hemmelige penger i sin ubegrensede dollar kampanjekomité. Hittil har hans Forward Florida PAC akseptert $ 266 000 i donasjoner fra Collective Future og $ 100 000 fra Opportunity to Learn Action Fund, ifølge en HuffPost-analyse av Florida-kampanjefinansiereposter. canada goose outlet

canada goose jakke dame Tidligere North Florida Rep. Gwen Grahams kampanje sa at den ikke har akseptert noen hemmelige pengerdonasjoner, og de andre tre demokratiske kandidatene er multimillionaires og canada goose outlet i Canada en milliardær som stort sett selvfinansierer sine kampanjer. canada goose jakke dame

Collective Futures oppdrag er å hjelpe afrikanske amerikanske kandidater til å vinne kontorer. Mulighet for å lære er en gruppe som støtter https://www.canada-goose-jakker.com offentlig utdanning og hadde Gillum på styret i flere år og slutter i 2017. HuffPost kontaktet begge organisasjonene, men det ville heller ikke avsløre giverne hvis penger ble gitt til Gillums utvalg.

canada goose herre De to hemmelige donor-ideene er blant de fem største bidragsyterne til Forward Florida, den største er milliardær George Soros, som har gitt $ 700.000 og sammen står for 16 prosent av de midler det har fått. canada goose herre

Gillum har en lignende uoverensstemmelse mellom Toronto-ord og gjerninger på miljøet. Som en bykommisjonær i 2005 støttet han oppbyggingen av et kullfyrt kraftverk for bruk av byens eide verktøy i Taylor County, ca 50 miles unna legit unna på Gulf Coast. Mens miljøsamfunnet var forent i opposisjon, jobbet han for å skape et kompromiss som tillot forslaget å gå videre.

canada goose jakker herre Ved en demokratisk debatt i juni sa han at han senere stemte mot anlegget. ‘Det kullfyrte anlegget ble aldri bygget, takket være meg og mine kolleger som i siste instans motsatte seg det,’ sa han. canada goose jakker herre

I virkeligheten tok det imidlertid 2006 valg av republikansk regjering Charlie Crist, som senere byttet partier og er nå en demokratisk kongressleder for å drepe kullverket over sine klimaendringer og hans vilje til å kaste opp strengere tillatelse krav.

canada goose trillium Til tross for dette valgte Steyers gruppe NextGen America i forrige måned å godkjenne Gillum og lovet $ 1 million i støtte, selv om Steyer har hevdet at klimaendringer burde være et avgjørende problem i dagens politikk. canada goose trillium

canada goose victoria parka ‘Vi er sikre på at Andrew Gillum vil være en sterk progressiv mester for ren luft og vann,’ sa Olivia Bercow, en spokeswoman for NextGen. canada goose victoria parka

Sean McElwee, en medstifter fra Data for Progress-tanken, sa at han ikke forstår Steyers metodikk ved valg av kandidater. ‘Han gjorde det som Koch-brødrene gjorde til høyre,’ sa han av de libertariske industrien Charles og David, som er kjent for å bruke hundrevis av millioner dollar til å velge konservative kandidater. ” Hvis du ‘ Jeg er villig til å si noen progressive ulykker, jeg vil kaste litt penger på deg. ‘Gillum har sagt alle de riktige tingene.’

I kveld debatt er en stor mulighet for denne kampanjen, og det er bare et spørsmål om tid før vi ser mørke penger som strømmer inn i Florida for å tavle stemmen til Florida-velgere.

Men du kan bidra til å kjempe tilbake. Han sa at Graham og Steyer hadde en telefonsamtale denne våren, og at hun hadde trodd at Steyer ikke hadde til hensikt å støtte noen i den primære.

‘Jeg kan ikke snakke med sine prosesser,’ sa han om de progressive gruppene. ‘Vi håper vi får en god rystelse fra alle gruppene. Vi ønsker absolutt hjelp i valgvalget. ‘

canada goose Mens klimaendringer og mørke penger er viktige for demokratiske velgere, er Gillums største sårbarhets offisielle, hvis han vinner nominasjonen, den pågående offentlig korrupsjonsundersøkelsen om Tallahasses utgifter av offentlige penger på en privat utvikling canada goose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

разработено от creativedesign.bg