Het was een plek in de wereld waar ik me het gelukkigst voelde

Twee letters die de wereld betekenen voor de schipper van Canada

SOCHI, Rusland (Reuters) Als moncler jas outlet een advocaat heeft Jennifer Jones veel brieven achter haar naam en ze verdiende er nog twee na het leiden van moncler jassen outlet de Canadese krulspelden naar een Olympisch goud op donderdag.

Canada’s overslaan Jennifer moncler jassen heren Jones viert na het winnen van moncler sale outlet moncler de gouden medaille-curlingwedstrijd tegen Zweden in moncler heren het Ice Cube Curling Center tijdens de Olympische Winterspelen van moncler jas dames 2014 op 20 februari 2014. REUTERS / Ints Kalnins

De finale tegen 2018 moncler de tweemaal verdedigende kampioenen werd gelijkmatig geëvenaard op 3 3 na moncler uitverkoop zeven van de tien punten, voordat Canada in de achtste passeerde toen de meetlat regeerde moncler jas sale dat hun steen fractioneel dichterbij was.

De Zweden maakten fouten in de negende om Jones de gelegenheid te geven om een ​​precieze remise moncler dames te spelen om er moncler nederland twee te leggen en de score open te blazen naar 6 3, met één uiteinde overeind.

bedacht of ik het hier kan plaatsen ik denk niet jassenmoncler dat ze kunnen scoren, Jones, 39, zei van het centrale toneelstuk.

was een beetje een gok, maar ik moncler jassen dames voelde me de hele week zo goed met de snelheid en de meisjes hebben zo perfect moncler outlet sale geveegd en moncler jassen heren sale beoordeeld, en toen het stopte was het in een vrij goede positie.

lef, geen glorie.

Haar teamgenoten moncler jas heren sale vielen over zich heen om hun schipper te prijzen, die aan het strijden was op haar eerste Olympische Spelen na zich niet te kwalificeren voor de laatste twee wedstrijden.

is een van de beste skips ooit om het spel te spelen, zei Jill moncler jassen Officer. speel daarom met haar. Ze is zeer moncler jas heren vastberaden en is een leider.

motiveerde me door de jaren heen. Ze heeft me een betere speler gemaakt en ik heb veel aan haar te danken.

Jones zei dat ze de sport op 11 nam om te helpen bij het bestrijden van verlegenheid. heeft me geholpen me veilig te voelen. Het was een plek in de wereld waar ik me het gelukkigst voelde. en het gaat door tot op de dag van vandaag.

Ze crediteerde haar vriend Brent Laing, moncler outlet ook een curler, om haar te helpen slagen op het hoogste podium, en ook haar dochter van 14 maanden.

Curling crazy Canadians overspoelden het team met ondersteunende berichten nadat ze het goud voor het eerst sinds de Nagano Games 1998 naar huis brachten.

heb heel Canada achter je, niet de druk, maar de opwinding van alles, en om te weten moncler jassen dames sale hoeveel mensen ons steunden en ons aanmoedigden, hebben we het ook voor hen moncler jas dames sale gedaan, zei Jone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

разработено от creativedesign.bg