‘ Hun hadde reist til Canada, Canada, Canada, Canada, Canada,

Bill Clinton stumper for Hillary Clinton i Iowa

Cedar Rapids Tidligere president Bill Clinton traff stien for Hillary Clinton i Iowa på torsdag, og han anekdoter fra sin tid brukt kampanje i staten og utnytte karakteren og opplevelsen av sin kone.

canada goose salg ‘Hun rørte aldri noe hun ikke gjorde det bedre,’ sa Clinton. ‘Hun er den beste forandringsmakeren jeg noensinne har sett.’ canada goose salg

canada goose norge forhandler Blant andre historier, detaljerte han hvordan sin kone satt ‘nakken på linjen’ for å gå undercover for å undersøke segregerte skoler i Alabama, fremhevet arbeidet hun gjorde som statssekretær, spesielt kjernefysisk avtale hun laget med Russland og hylte sin prestasjon i den 11-timers Benghazi-høringen. canada goose norge forhandler

‘Det er det du trenger i en president,’ sa Clinton om høringen. ‘sterk nok til å stå på bakken og klok nok til å søke felles grunnlag.’

canada goose outlet norge Clinton innredet sin tale med personlige berører. Han fortalte historien om da han så og møtte en ung Hillary Rodham på Yale Law School. ‘Jeg trodde, gutt, det er en interessant kvinne,’ forklarte Clinton at han hadde sett canada goose outlet Hillary i en klasse en klasse som han deltok sjeldent. Og han snakket om det unike ved kampanjer i Canada. canada goose outlet norge

canada goose norge ‘Jeg liker dette, du må se folk i øyet og snakke med dem,’ sa han og stirret inn i mengden 500 på nasjonalt tsjekkisk slovakisk museumsbibliotek i Cedar Rapids, Iowa. canada goose norge

canada goose importør norge På sin egen kampanjedag som ble tilbrakt i Iowa, reflekterte Clinton seg på å møte en ung kvinne som hadde vedtatt et svart HIV-positivt barn da han kjempet i staten i august 1992. Det unge barnet ‘overlevde mirakuløst’ og Han kalte historien er ‘et symbol på hvordan vi alle kan gjøre det bedre.’ canada goose importør norge

Det møtet skjedde for 12 år siden, men virkningen Bill Clinton gjort på individuelle Iowans har ikke blitt glemt.

Jimya Poisel, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada og Canada. Hvordan har hun følt når Clinton fortalte historien sin?

canada goose jakke ‘Stolt,’ sa Poisel. ‘Normalt når folk snakker om HIV-butikk er det en dårlig ting, men han får det til å føle at det ikke bare er en dårlig ting.’ Hun hadde reist til Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada og Canada. Selv om det fortsatt er HIV-positivt, føles 26 år gamle Poisel godt å jobbe som servitør, og øker sin sunne åtte år gamle sønn og sier at hun vil caucus for Hillary. canada goose jakke

canada goose norge nettbutikk Clinton ble også konfrontert med spørsmål om Juanita Broaddrick, en kvinne som hevdet at Clinton voldtok henne mens han var advokat general i Arkansas. Den amerikanske presidenten nektet å engasjere seg. canada goose norge nettbutikk

canada goose jakke oslo ‘Jeg har ikke et svar,’ sa Clinton da spurte om kontroversen kunne skade hans kone s kampanje på torsdag. canada goose jakke oslo

Når han ble spurt om hun trodde påstandsangrepene, eller at Bill Clintons seksuelle uhensiktserfaring kunne skade Hillary Clintons kampanje, fortsatte Patti Thacker, en langvarig Clinton-tilhenger, lojal.

‘Jeg kommer til å ta den høye veien, jeg kommer til å stole på Hillary,’ sa hun. Hun spilte en Hillary 2008 lanyard, en 2016 Hillary Iowa klistremerke og en knapp med Bills ansikt på den som leser, ‘America’s First Gentleman.’

‘Hvorfor har Trump så mange ektefeller, det er det jeg lurer på,’ la Thackers canada-goose-jakker venn Mary Lou Cook.

canada goose dunjakke Andre lurte på om de noen gang ville ha en dag som dette igjen i livet. canada goose dunjakke

canada goose billig «Jeg har bare sett deg i voks!» Ropte velger Megan Abel fra Cedar Rapids etter at hun tok et bilde med Clinton på NewBo City Market før han tok sin tale. Han besøkte nesten hver leverandør i bygningen og snakket med dem om deres personlige historier og virksomheter. Han spurte dem også til Caucus for Hillary. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk ekte Jerry Zimmermann, som laget Clinton en pizza med bare saus og grønnsaker, fikk også et bilde med Clinton og snakket stille til ham om forskjellen mellom debatten om demokratiske debatter og GOP-debattene ved trebrannen. Zimmermann er glad for at Sanders har presset Clinton til å være tøffere på banker, men til slutt vil han gå med Clinton canada goose norge nettbutikk ekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

разработено от creativedesign.bg