Samlingenes størrelse og mangfold canada goose jakke herre

Digitalisering av National Entomological Collection

canada goose jakke Med over 35 millioner eksemplarer i sine bedrifter, canada goose jakker dame er National Entomological Collection, basert på National Museum of Natural History, en av de største insektene i verden. Samlingenes størrelse og mangfold canada goose jakke herre gjør det mye etterspurt for forskerstudier, men ikke alle kan besøke samlingen personlig. Heldigvis gjør teknologien det enklere for oss å dele prøvedata og bilder på nettet, noe som gjør samlingen tilgjengelig for alle i verden med internettforbindelse. Dette er ikke bare praktisk for det vitenskapelige samfunnet, men det reduserer også behovet for å sende eksemplarer ut på lån, beskytter dem mot mulig skade canada goose dame eller mishandling. I dette innlegget vil vi gi deg en bak scener ser på hvordan vi tar vår insektkolleksjon fra skapene til nettsamfunnet. canada goose jakke

canada goose importør norge Målet er canada goose herre å få så mange eksemplarer som mulig digitalisert; Det er imidlertid høyest prioritet å skrive prøver. Typeprøven er den enkelte som brukes i den opprinnelige beskrivelsen av en art, og som sådan er de svært verdifulle canada goose trillium for forskere. Nedenfor er typeprøven av Ommatius alexanderi, en art av røverfly. Ideelt sett bør posten inneholde så mye informasjon som canada goose tilgjengelig fra prøven og etikettene, inkludert navn, stadium, forberedelse og innsamlingsinformasjon. Prøven er også gitt en strekkodeetikett med et unikt identifikasjonsnummer; dette canada goose jakker herre nummeret canada goose outlet tjener formålet med å koble prøven med databaseposten og bildene som det blir en del av bildenavnet. Informasjonen kan enten tastes direkte inn i EMu eller importeres fra et annet program, for eksempel Microsoft Excel. canada goose importør norge

canada goose dunjakke Hvis bilder av prøven er canada goose jakke dame tilgjengelige, kan de også lastes opp og festes til posten. For enkelte formål kan høykvalitetsbilder av en prøve være tilstrekkelig som et mer praktisk alternativ til en personlig canada goose jakke undersøkelse. canada goose dunjakke

canada goose billig Multimediefanen i EMu, viser bilder knyttet til prøveopptaket canada goose billig

canada goose norge Om lag en gang i uken oppdaterer systemet EMU-postene og oppdaterer dem på Entomology Collection-nettstedet. canada goose norge Samlinger-søkesiden lar deg velge felt for å gjøre søkeresultatene dine så brede canada goose salg eller smale som du vil; for eksempel kan du søke etter alle canada goose victoria eksemplarer i slekten, eller bare de fra en bestemt stat samlet inn i en rekke år. canada goose norge

canada goose jakke oslo Registrere for typeprøven av Ommatius alexanderi canada goose jakke oslo

canada canada-goose-jakker goose outlet canada goose outlet norge Hvis det er bilder tilgjengelig, kan du klikke på miniatyrbildet i posten for å vise fulloppløsningsbildet og bildedataene. En komplett plate med bilder er ikke bare nyttig for forskere, men det canada goose victoria parka gir også noen hvor som helst å se insekter som vanligvis ikke er tilgjengelige for det offentlige øye canada goose outlet norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

разработено от creativedesign.bg