Нетрадиционно прекарване на Св. Валентин във Велинград

Здравейте, приятели!
Българският Център “Просветление” Ви кани на едно нетрадиционно прекарване на Св. Валентин и приключването на житния режим.

Къде? – Във Велинград – спа-хотел “Деви”
Кога? – от 13-ти до 15-ти февруари, 2015 година
Какво ще става? – Ще има семинар с лекции на тема “еко-храни и здравословен начин на живот”.

Лектори:

1. Любомир Хаджийски – “Значение на редицата на Фибоначи в Природата. Влиянието на Луната. Растително взаимодействие между растенията от астрологична гледна точка” .
2.. Васил Тосев – “Йога съвети за здравословен начин на живот”.
3. д-р Камен Филипов – “Безплатни рецепти за здраве и здравословен живот, източна медицина, инновационни биотехнологии (диагностика и терапия) – теория и практика. Някои важни аспекти на физическо, психоемоционално, духовно здраве, щастие и благополучие. (с участието и на д-р Денка Маринова).

Ще направим и кратък поход до непознати тракийски светилища в региона и места с изключителна енергия.
Ще съчетаем всичко това с релаксация в минерален басейн, а при повече желание и със спа процедури.

Ще направим обща вечеря в стил “Св. Валентин”.

Цена: 49 лева на човек на ден, което включва – нощувка, закуска, обяд, вечеря и ползване на минералния басеин.
Програмата:
13-ти (петък) – пристигане около обяд, релакс в басейна, надвечер – лекция и вечеря. 14-ти (събота) – преди обяд поход до тракийските светилища, след обяд – семинар с лекции, вечеря в стил “Св. Валентин”.

15-ти (неделя) – релаксация в минералния басейн – “сладки приказки” с кафе, обяд и потегляне обратно.
За записване – на сайта на Български Център “Просветление”.
За повече въпоси – тел. 0899 880 423 .

Ограничени Места !

Очакваме Ви!

BG14PRCB92301047600918

СДРУЖЕНИЕ БЦ ПРОСВЕТЛЕНИЕ

Моля в платежното посочете 3 имена за участника ако превода е от друго лице и пишете Семинар Велинград , ако превеждате от лична сметка само „Семинар Велинград“

моля копие на платежното с телефон за обратна връзка да пращате на е-майл:

b.c.prosvetlenie@gmail.com

 

One response to “Нетрадиционно прекарване на Св. Валентин във Велинград”

 1. Тодор Илиев says:

  ЕДНА БЪЛГАРИЯ – ЕДИН ДУХ
  (Отзиви от семинара на здравето във Велинград – 13-15 февруари, 2015г., организиран от Български Център „Просветление”)

  Онова, което ни обединява като българи и хора, като души, са добродетелите. А какво по-хубаво от това да се почувстваме единни. Една прекрасна идея, реализирана практически от организаторите – Български Център „Просветление”.
  Къде? – Великолепното късче от родна България – Велинград – красота като дреха на истината, обединена в три села с две реки и като в шепа събрани планински вериги, преизпълнени с чистота и енергия.
  Кога ли? – По време на едни от най-символичните празници – Трифон зарезан, Задушница и…Св. Валентин.
  Красиво обединително начало. Условията и избора повече от чудесни – базата на хотел „Деви” – топла минерална вода, прекрасни домакини, природо-съобразно хранене, и всичко това в атмосфера, предразполагаща към единение.
  Хора с различни интереси, потребности, професии и възраст, обединени от желанието за духовни знания, и от една струна, наречена български Дух.
  Как стана всичко? – Естествено и непринудено, от една невидима нишка, обединила деца, млади и опитни в едно – както при лекторите, така и в аудиторията. Няма как да не се радваш, когато намираш проекции и отговори на вътрешни стремежи, свързани с въпросите: Как да продължа? Сега на къде? Кое първо? Кои сме?…
  Лекторите, станали приятели и братя, впечатляваха с познания и практически опит.
  Любомир Хаджийски – младо момче, разкрило на ново качествено ниво взаимовръзката в хранителната верига от растителния свят до човешкия организъм и то на най-фино ниво, кореспондиращо с енергии, вибрации, гени, устройство и съдържание.
  Васил Тасев – жив пример за практическо ръководство със своя система упражнения от йога, които са в основата на хармонизиране и влизане във взаимовръзка с разумната природа посредством себе-осъзнаване.
  Лекторът Костадин Воденичаров, разкриващ химическия състав на храните в цялата хранителна верига и начините за чистота в храненето – важно условие за здрав и смислен живот.
  Камен Филипов от Бургас, който с най-съвременните методи на биорезонансна основа обединява диагностика и лечение на едно ново, качествено ниво, съчетаващо последните достижения на науката с разработки на билколечение за подпомагане на оздравителните процеси.
  Всички заедно като че ли казваха – направете първата крачка като изчистите грубия материал в себе си и така създайте чрез храненето и начина си на живот условия за проява на осъзната разумност.
  В допълнение, топлата вода каза своето за един още по-цялостен резултат.
  И това наистина не е всичко, защото обединителната нишка на всички ни – малки, средни и големи – бе Българинът и Българското в беседите и свободните разговори на Дамян Попхристов, който успя да запали огнището на онзи жив български корен, съществуващ изначално още от Богомилите, а и преди тях, като жизнено творящ Български Дух. Не случайно Орфей, Боян Мага, Беинса Дуно, Петър Димков, Петър Берон, владетели, посветени и живи образци, всички те светещи звезди в Небесния Млечен път на българите, се заредиха като изява на принципите на Любов, Мъдрост, Истина, като идеал за разумен и смислен живот и път.
  В един от 3-те дни направихме заедно поход до прекрасни места – светилища на 1100 метра височина – и от радостното докосване до тях завибрирахме с планинската чистота и слънчевия ден.
  Финалът на третия ден по скоро беше начало на бъдещи срещи и проекции във времето.
  Всички заедно, точно в 12 часа на 15.02.2015 година изпълнихме, хванати за ръце и под звуците на флейтата на Йорданка Хаджийска, молитва-слово-песен-общение с Цялото в едно единство – Българи! Деца и зрели хора заедно! Един така невероятен синтез, който най-точно може да се изрази с веруюто на Богомилите:
  „Свобода
  Братство
  Равенство
  чрез Любовта!”
  Разделихме се братски.
  Благодарим на организаторите за всяка стъпка от първия, втория и третия ден, както и на чудесните ни домакини от хотел „Деви”.

  Тодор Илиев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

разработено от creativedesign.bg