Voorbeelden hiervan zijn dingen als ‘deze persoon verdient

Een Noord-Koreaanse gids vertelt een grapje

moncler uitverkoop Geen veeleisende ‘Reddit Justice’ (of zelfs reguliere gerechtigheid) op welke manier dan ook in posttitels of opmerkingen. moncler uitverkoop

moncler jas dames sale Plaats geen Moncler Outlet namen, Facebook-pagina’s, moncler heren telefoonnummers, moncler jassen heren adressen, enz. Politici of politieagenten) op een moncler dames manier die kan worden gezien als een poging om gebruikers ertoe te moncler jas dames sale brengen contact met moncler nederland hen op moncler jas sale te nemen. moncler jas dames sale

2018 moncler Facebook-links zijn niet toegestaan. Als u wilt dat uw bericht wordt geaccepteerd, kunt u een kopie van de video op een andere moncler outlet website zoals YouTube moncler jassen heren sale of Vimeo vinden of verzenden moncler nederland en opnieuw verzenden. 2018 moncler

Dit is reden voor een onmiddellijk (en waarschijnlijk permanent) verbod, dus beschouw dit als uw enige waarschuwing.

3. Stuur een directe moncler jassen dames sale link naar video

moncler jassen heren sale Geen webpagina’s die alleen YouTube- of Vimeo-video’s insluiten. moncler jassen heren sale

moncler jassen outlet Geen links moncler jassen heren sale naar afspeellijsten of naar kanaalpagina’s. moncler jassen outlet

moncler jas dames Geen vragen om stemmen of het delen van verzendkoppelingen op of buiten de site. Zie Reddiquette voor meer informatie. moncler jas dames

Vraag andere gebruikers niet om uw sociale media-profielen te volgen in opmerkingen of titels van moncler outlet sale inzendingen.

moncler outlet Titels voor berichten moeten niet proberen gebruikers te beïnvloeden deze 2018 moncler te bekijken of te upgraden. Voorbeelden hiervan zijn dingen als ‘deze persoon verdient meer weergaven’, ‘niet genoeg mensen moncleroutlet hebben deze persoon video’s gezien’ of moncler outlet sale ‘laat deze 2018 moncler persoon wat moncler heren liefde zien’. moncler outlet

moncler jas heren sale Giveaways moncler jassen vallen ook onder deze regel moncler jas heren sale

moncler sale Overtredingen kunnen leiden tot een permanent verbod op accounts en videokanalen. moncler sale

moncler jassen dames sale Je bent vrij om je mening respectvol te geven, maar moncler jassen outlet opmerkingen of berichten die bedoeld zijn om een ​​groep te vernederen, een contextuele uiting van onverdraagzaamheid en het ongegronde gebruik van smetjes zijn moncler outlet niet toegestaan. moncler jassen dames sale

moncler jassen heren Het is niet toegestaan ​​gebruikers moncler jas dames te lokken om deze moncler jas outlet regel moncler jas sale te overtreden. moncler jassen heren

moncler jas heren Andere gebruikers vertellen zichzelf pijn te doen of te doden, in welke vorm dan ook, is tegen reddit TOS moncler jas heren sale en zal je een permanent verbod opleveren. moncler jas heren

moncler jassen Wees vriendelijk voor gebruikers in onze gemeenschap; herinner de mens. moncler jassen

moncler heren 7. Geen video’s van aanval / batterij of openbare Freakouts moncler heren

moncler jas sale Geen video’s van het echte leven, kwaadwillende persoon op aanranding van de persoon / batterij moncler jassen heren sale of fysiek misbruik van moncler jas heren sale dieren. moncler jas sale

moncler dames Dit omvat onbewerkte video’s van gevechten en kwaadwillend geweld. moncler dames

Dit omvat video’s over misbruik van kinderen en dieren. sectie met opmerkingen), niet de inhoud die u linkt). Als u uw bericht eenvoudig verwijdert, kan het ongewenste e-mailadres in de toekomst moncler jassen outlet worden verwijderd.

moncler jas outlet Opmerking: inzendingen van nieuwe gebruikers en gebruikers met een laag karma worden automatisch verwijderd om spam te helpen voorkomen. moncler jas outlet

moncler nederland Neem ook contact met ons op over spam, politieke of andere ongepaste video’s, want dit helpt ons om ze sneller te verwijderen! Leg bij de rapportage uit waarom www.moncleroutlet.nl u denkt dat deze moet worden verwijderd. moncler nederland

moncler jassen dames Stuur moderators niet individueel op de hoogte van berichten die niet in de nieuwe wachtrij staan ​​of verbiedt oproepen. Berichten moeten worden verzonden als een modmail naar / moncler jas dames r / video’s. In een tijd waarin iedereen vrijuit kan communiceren en informatie kan uitwisselen, zelfs tijden en datums kan instellen waar we moncler jas dames sale naartoe kunnen reizen en waar we elkaar met weinig moeite kunnen ontmoeten, hebben we moncler jassen heren de neiging om te zien dat de mensen uit ‘vijandige’ landen niet geven een fuck over rivaliteit zoals dat. moncler jassen dames

moncler outlet sale Ik had vrienden die Russisch zijn en die tegen een oorlog met Amerika zijn. En ze hadden Afghaanse vrienden die eerder moncler jas heren moncleroutlet.nl naar een neutrale natie vluchtten dan tegen Rusland te vechten als ze plotseling besloten om binnen te vallen moncler outlet sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

разработено от creativedesign.bg