Volwassenen kunnen echter een jonger kind nemen als ze de film

” Hunger Games ” sneed in het Verenigd Koninkrijk om een ​​jong publiek te bereiken

LONDON (Reuters) Hunger Games, moncler uitverkoop een van de meest moncler jas outlet langverwachte titels van de filmkalender van moncler jassen heren 2012, is door de distributeur in Groot-Brittannië bewerkt om een ​​lagere beoordeling te krijgen en het potentiële publiek te verbreden.

Castlid Liam Hemsworth poseert jas met actrice Miley moncler jas heren sale Cyrus bij de première van ‘The Hunger Games’ in het moncler jassen outlet Nokia-theater in Los Angeles, Californië, 12 maart 2012. op moncler sale 23 maart. REUTERS / Mario Anzuoni

De British Board of Film Classification (BBFC) zei in een op haar website gepubliceerde beslissing dat zeven seconden beeldmateriaal uit de film werd gesneden, die op 23 maart in Groot-Brittannië moncler jas heren en de Verenigde Staten wordt geopend.

Lions Gate UK heeft de moncler dames wijzigingen aangebracht om in aanmerking te komen voor een beoordeling in plaats van die beschikbaar was voor de onbewerkte versie.

Castlid Liam Hemsworth poseert 2018 moncler bij de première van moncler jas dames sale ‘The Hunger Games’ in Nokia Theatre in monclersale Los Angeles, Californië, 12 maart 2012. op 23 maart. REUTERS / Mario Anzuoni

De BBFC zei dat de distributeurs digitaal bloedspatten en zicht op bloed op wonden en wapens hadden verwijderd

Castleden Liam Hemsworth (R), moncler jas dames Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson poseren bij de première van ‘The Hunger Games’ in het Nokia-theater in moncler nederland Los Angeles, Californië, 12 maart 2012. op 23 maart. REUTERS / Mario Anzuoni

Er wordt een classificatie toegepast op films waarbij de inhoud alleen als moncler jassen heren sale algemeen geschikt wordt geacht voor films van 12 jaar of ouder.

Niemand jonger dan 12 moncler jas sale jaar moncler jassen dames mag een film in een bioscoop zien tenzij hij vergezeld wordt door een volwassene. Volwassenen kunnen echter een jonger kind nemen als ze de film geschikt achten.

De strengere 15-classificatie stelt dat een jonger dan 15 jaar moncler heren de film mag moncler outlet sale zien.

The Hunger Games is gebaseerd op de eerste van drie romans van Suzanne Collins en is vergeleken met de enorm succesvolle franchise moncler jassen dames sale van vampierfilms in termen moncler jassen van de hype moncler outlet rond de lancering.

Het wordt beschreven als een post-apocalyptische sciencefictionfilm waarin Jennifer Lawrence heldin Katniss Everdeen speelt die vrijwilligerswerk doet om haar zusterplaats te nemen in een gevecht voor de uitzending van de doodstrijd op televisie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

разработено от creativedesign.bg